simple web templates


Behandelplan

Wij maken in overleg met iedere patiënt een individueel en duidelijk behandelplan. Tijdens de eerste afspraak wordt n.a.v. een mondonderzoek de situatie van de mond uitgelegd en besproken wat er aan behandeling nodig is. Wij doen dit volgens protocollen die daarvoor ontwikkeld zijn.
Wij willen graag samen met u als patiënt werken aan zorg op een hoog niveau.


Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Dit betekent dat wij direct met u als onze cliënt afrekenen waarna uzelf de declaratie bij uw eigen zorgverzekeraar in kunt dienen. De vergoeding is afhankelijk van de door u afgesloten verzekering en de daaraan verbonden polisvoorwaarden .Tarieven

De tarieven voor de mondzorg zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Jaarlijks worden de mondzorgtarieven aangepast met het prijsindexcijfer. 

Opbouw tarieven
Bij iedere behandeling hoort een code met een omschrijving wat de prestatie precies inhoudt. U vindt deze codes van de behandeling terug op uw nota.
Wilt u meer informatie dan kunt u de uitgebreide tariefbeschikking van de NZa bekijken.

Nota’s
Hoe komt de nota tot stand?
De prestatielijst bestaat uit verrichtingen met een vast bedrag per verrichting (b.v. T-codes voor de parodontologie behandelingen).
Voor de preventieve zorg (instructie en gebitsreiniging – M01, M02, M03) wordt een 5-minuten tarief gehanteerd.
Klik hier voor de meest gebruikte codes bij ons in de praktijk.

Vergoeding door zorgverzekeraars
In onze praktijk krijgt u na betaling uw nota mee. Indien u verzekerd bent, kunt u deze nota indienen bij uw zorgverzekeraar.
Volwassenen moeten, om voor vergoeding in aanmerking te komen, een aanvullende verzekering voor mondzorg hebben afgesloten.


Kinderen krijgen de mondzorg vanuit de basisverzekering volledig vergoed tot 18 jaar.

klachtenregeling

De Groepspraktijk voor Mondhygiëne streeft naar hoge kwaliteit en service. Mocht het desondanks voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent dan willen wij graag in een persoonlijk gesprek met u tot een gezamenlijke oplossing komen. Wij zijn aangesloten bij de klachtenregeing van de NVM-mondhygiënisten en de Stichting Geschillenistantie mondzorg.

Algemene
Verordering Gegevensbescherming

Telefoonnummer: 0172-490953

Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij van 8.30-12.00 uur

Emailadres:

info@gvma.nl

Adres

Europalaan 12
2408 BG Alphen aan den Rijn

Facebook